Lidt fra mit arbejdsliv

De sidste par dage har jeg været i Jylland, med hånden godt fat om rullekufferten, som jeg har en tendens til at glemme rundt omkring (!). Det lykkedes mig dog at få den med hele vejen rundt trods adskillige stop og togskift. Jeg kom til København klokken 1815 og skulle til forældremøde klokken 19. Der er tempo på for tiden, og heldigvis har jeg verdens bedste kollegaer, så enderne kan mødes og ting lykkes.

Jeg overnattede i Horsens på det pæneste Scandichotel, jeg endnu har været på, nemlig Bygholm Park. Fotoet er fra parken, hvor jeg gik en lang tur efter møder i mandags. Der sker noget med tiden, når jeg er væk hjemmefra, for eksempel får jeg jo pludselig en aften, jeg kan arbejde i, og en morgen, hvor jeg både kan nå lidt yoga, mere arbejde, et laaangt bad og en god morgenmad, og stadig have det som om jeg ikke behøver at skynde mig. Savnet er hårdt, når jeg er væk, men hold nu op, hvor kan der altså bare være meget tid i verden i det døgn.

Hvis du har lyst til at læse mere om, hvad det er jeg / vi arbejder med, kan du klikke her og læse det MiniMagasin, vi sendte ud i går. Du kan desuden skrive dig op til at modtage det hver gang det udkommer lige her.

3 Comments
Previous Post
Next Post