Efteråret kommer: 5 ting til garderoben

 

 

Det er efterår lige om lidt, og set fra mit vindue er det, det allerede. Jeg satser på at solen brager ned i august i år, ligesom sidste år, men i butikkerne er efteråret ved at lande. Og i år er det virkeligt helt fantastisk, farvefyldt og ikke til at stå for. Jeg planlægger stadig at undgå sort og i stedet rulle mig i farver, prints, og alle de skinnende, glitrende stene og tråde af glimmer, jeg kan komme i nærheden af. Her er nogle af de mange ting, jeg ikke helt kan stå for.

Skjorten med hjerteprint er i viscose og fra Topshop – den kan klikkes hjem her.

De smukke satinsandaler kan bruges nu, og lidt senere med (glimmer)strømper i og er fra Other Stories.

 

Buksedragten er i satin og her fra, mens den vidunderlige lille kuverttaske kan klikkes hjem hos Anthropologie.

Og så vil jeg selvfølgeligt blive ved med at kaste Musali-armbånd hele vejen op til albuen for lidt ekstra farve.

2 Comments
Previous Post
Next Post