Velkommen til November + Gode Links til mandag i sofaen (mød Wonder Woman, verdens sureste boghandler og en vægthysterisk feminist)

Det var november i går. Hele dagen, og da jeg tidligt i morges var ude at løbe, så det ud som om det ville blive november hele dagen igen i dag. Jeg brugte søndagen på en times radio på P4, hvor jeg var inde og tale om så forskellige emner som Tour de Franche, 1000kronessedler og jordmødre, og derefter var jeg i dyrehaven med Johan og ungerne. Vi så hjorte og biller, og blade og mudder i øjnene. Så røg vi i biografen og så Grusomme Mig 3, og den var så god og sjov. Derefter lige ud i tropisk regn, og så hjem.

Jeg er på arbejde denne uge med, og har så min sidste ferieuge fra på søndag og en uge frem. Her er stille – cirka halvdelen af mine kollegaer er på ferie, og jeg bliver ferieblå, som jeg jeg altid gør, når hele flokken er spredt. Men, hvis du nu kan sidde hjemme i din sofa i dag, eller bare trække stikket og læse ting, der egentligt ikke har det store formål, så vil jeg dele disse links med dig;

Læs en vild historie her, om en overbevist feminist, som mente at den eneste måde at blive rigtigt lykkelig på, var at sulte sig selv. En vild historie.

En ægte agurketidshistorie om verdens sureste boghandler, som nu har solgt sin butik.

En artikel om sammenhængen mellem Wonder Woman & græsk mytologi lige her.

1 Comment
Previous Post
Next Post