Hvad mener du om sundhed og kosttilskud?

Dette indlæg er sponseret. Ikke fordi der er penge involveret men fordi min virksomhed, Lahme Kommunikation, arbejder for Livol. 

Det er måske et lidt stort spørgsmål, men ikke desto mindre er det relevant. For mig er sundhed noget med at kroppen ikke er i vejen for det, jeg gerne vil bruge mit hoved til. At jeg kan være sammen med dem jeg elsker, uden begrænsninger, og at man kan være lykkelig eller bare glad – uden at være alt for bekymret. Jeg tager en mængde af kosttilskud hver dag, og jeg er totalt overbevist om at de gør en forskel. Jeg tager fiskeolie i rå mængder, og jeg kan faktisk ret hurtigt mærke på min hud, når jeg glemmer at tage dem; jeg tror på rød solhat og echinaforce mod forkølelse, og ikke mindst på at tranebær gør en forskel, når jeg har blærebetændelse. Og ja, mine børn får vitaminpiller. Men det er jo bare min holdning! For at få så stor indsigt som muligt i hvad du og jeg og alle andre mener om sundhed og om kosttilskud er Livol i gang med at lave en undersøgelse af holdninger til kosttilskud. I den forbindelse er vi i gang med at oprette et forbrugerpanel, som vil blive involveret i forskellige projekter hen over året (det kan du læse mere om her), men ikke mindst: Få indflydelse og blive hørt.  Hvis du har lyst til at være med, skal du bare klikke her, så henvender mine kollegaer sig hvis det er lige præcis dig, vi mangler.

2 Comments
Previous Post
Next Post