Ti år senere…

… fristes jeg til at krive, for jeg har virkeligt trukket stikket hen over julen. Den har været en glædelig én og jeg håber din har været det samme. Ungerne, Johan, jeg og familiemedlemmer på kryds og tværs har været i den fineste puppe. Nu er det næsten almindelig hverdag for et par dage – i hvert fald for mig – mens ungerne stadig holder sig på afstand af virkeligheden. Det er godt, det er roligt.

Og så er der alt det andet, der er sket ude i verden, denne jul. George Michael og Carrie Fisher er draget til de evige popikoniske scener, mens vi andre må trækkes med trist rock og en ganske bestemt slags filmstjerner. 2017 bliver bedre, det er det nødt til, og vi skal huske at gøre mere af det, der gør os glade. Det hele bliver sjovere af det.

Jeg håber du har nydt julen, og er klar til at træde ind i nytåret og det nye år i en sky af glimmer og en rus af håb.

5 Comments
Previous Post
Next Post