Efterårsløsninger

Efteråret kræver særlige løsninger. Og jeg er altid på udkig efter dem. Om det er mad, chokolade, sko, kreaideer eller hudprodukter, så er jeg i den grad glad for at lære dem at kende. Der er stor forskel på, hvad jeg har lyst til og brug for i de kode måneder og i de varme, og her er to ting, jeg er meget glad for lige nu.

Det første er en ansigtsolie fra Aveda, det økologiske hudplejebrand. Den hedder tulsara radiant awakening, og den lille børste følger med. Man bruger olien direkte på huden, masserer den ind med børsten og renser det overskydende af. Huden føles opvarmet, blød og klar når man har gjort det, og det er et interessant og lækkert alternativ til mere klassisk hudpleje.

Jeg har fået en del mails her på det sidste om den grå frakke, jeg nærmest bor i. Derfor tænkte jeg at det var på tide med en update på den. Jeg har vist den herude adskillige gange før, og den er i bomuld og fra Moshi Moshi mind. Den, du kan se nedenfor er blevet vasket mindst 10 gange efterhånden, og den er stadig pæn. Jeg bruger den som cardigan her, hvor det bare bliver koldere og koldere, men også i sensommeren i kolonihaven, når jeg lige skal pakkes ind. Du kan se den i en blå udgave her. 

img_1871

3 Comments
Previous Post
Next Post