Om husbåde og om at gå i byen i træningstøj

img_1849

Det der med at man kan leje en husbåd i Amsterdam via Air BnB, det er jeg altså ikke helt kommet mig over. Jeg tænker at jeg er nødt til at prøve det igen. Jeg ved ikke hvad det er, måske at det føles lidt som at bo i en kolonihave på vand, midt inde i en storby?

Vi var der i to nætter, og en af aftenerne da vi skulle ud at spise, gik det op for mig, at jeg i virkeligheden var iført noget der mindede lidt om joggingtøj. I hvert fald var det så blødt, rummeligt og behageligt at jeg nærmest kunne være gået i seng i det. Blusen er en sweatshirt-agtig ting fra Moshi Moshi Mind. Den har en bar ryg (som jeg ikke var smart nok til at få fotograferet), og så er den i den lækreste strukturerede kvalitet. Du kan se den her. (den farve jeg har på hedder rose mellow) 

Bukserne er fra Lollys Laundry og efter at have søgt vidt og bredt efter dem på nettet, fandt jeg dem her i denne fantastiske webshop, som jeg faktisk ikke kendte i forvejen. Da jeg så var på kundebesøg for nyligt i Nordjylland blev jeg vist ind i Nibes fineste tøjbutik, som så viste sig at være webshoppens fysiske base, Blossom. Virkeligt et besøg værd, forresten.

img_1853

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *