Den store renovering: Nu i Boligliv

img_1857

I denne måneds udgave af Boligliv (og hey, SE lige en fantastisk forside!), har de fokus på soveværelser, og hvordan man kan indrette sig netop der. Som du måske husker brugte vi sommeren (og foråret, og efteråret), på at lave store dele af vores lejlighed om. En ombygning, der skulle have taget tre uger (…), men som endte med at vare nærmest for evigt. Vi fik hjælp til den af Laura fra The Sweet Spot, og fordi Laura også arbejder for nogle magasiner, kunne hun bruge rummene til sine artikler. Derfor har jeg ikke været så gavmild med billeder herude, som jeg gerne ville være, men nu kommer de altså stille og roligt ud, de smukke artikler, Laura har lavet. Her er den første artikel, nemlig den, hvor vores soveværelse er med. Jeg har lige taget et billede i dag, så du kan se, hvordan den maling, der er brugt nærmest skifter farve hen over dagen, og har en lidt anden tone her fredag formiddag end den havde da billederne til artiklen blev taget. Farvekoder etc er i magasinet. (Og ja – jeg HAR godkendt overskriften. Vi roder. Det er INGEN hemmelighed!)

img_1858

 

img_1861

img_1860

img_1862

9 Comments
Previous Post
Next Post