Den store renovering: Nu i Boligliv

img_1857

I denne måneds udgave af Boligliv (og hey, SE lige en fantastisk forside!), har de fokus på soveværelser, og hvordan man kan indrette sig netop der. Som du måske husker brugte vi sommeren (og foråret, og efteråret), på at lave store dele af vores lejlighed om. En ombygning, der skulle have taget tre uger (…), men som endte med at vare nærmest for evigt. Vi fik hjælp til den af Laura fra The Sweet Spot, og fordi Laura også arbejder for nogle magasiner, kunne hun bruge rummene til sine artikler. Derfor har jeg ikke været så gavmild med billeder herude, som jeg gerne ville være, men nu kommer de altså stille og roligt ud, de smukke artikler, Laura har lavet. Her er den første artikel, nemlig den, hvor vores soveværelse er med. Jeg har lige taget et billede i dag, så du kan se, hvordan den maling, der er brugt nærmest skifter farve hen over dagen, og har en lidt anden tone her fredag formiddag end den havde da billederne til artiklen blev taget. Farvekoder etc er i magasinet. (Og ja – jeg HAR godkendt overskriften. Vi roder. Det er INGEN hemmelighed!)

img_1858

 

img_1861

img_1860

img_1862

9 kommentarer

 1. Hvor er det flot! – Jeg må fluks have købt det blad!
  Og rod er smukt, det er et tegn på at livet leves, at hjemmet er et helle med plads til både hverdag og fest synes jeg. Det er dybt inspirerende, hvorimod boligreportager med billeder fra hjem der er klinisk renset for det der ikke lige passer ind ikke siger mig noget.
  God weekend til dig og familien, Julia 🙂

 2. Tillykke med det lækre soverum!
  Hos mine forældre har de altid sagt, at det ikke er rod – det er trivsel 🙂

 3. Det er rigtig flot. Det er inspirerende, at du bare indrømmer rodet. Det tager fuldstændig luften ud af perfektionisme, som vi er mange (kvinder der), der har.

 4. Det er sgu også blevet pænt. Mine forældre har lignende løsning med skabe over sengen og er meget glade for det (det er ingen sammenligning med din og deres alder) hahahaha. Kh Birgitte

 5. Hej Julia.
  Hvor er det flot! Tak fordi du står ved dit/jeres rod. Jeg synes tit, at “alle andre” er så ordentlige og uanset hvor umage jeg gør mig, så ligner mit hjem aldrig “Bo bedre” ;0) Mon jeg nogensinde affinder mig med det eller finder ud at at være et ordensmenneske?? ;0)
  God weekend, hilsen Jannie

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *