Sommersuit

2016-05-11 10.46.43

// Jeg tror muligvis at dette indlæg er sponseret. Jeg har fået jakkesættet af en gammel ven, og jeg har for mange år siden arbejdet for dem, der har designet det. Så bare for at holde alle linjer straight her. //

Der har været lidt stille herude de sidste par dage, fordi jeg har været i Sverige så langt ude på landet, at jeg ikke kunne oploade noget som helst på grund af huller i nettet. Og jeg er ikke mere voksen end jeg har været ved at flippe skråt ud over det. Dårligt wifi er nærmest værre end intet wifi.

I går stod jeg i 24 graders varme i Sverige. Ved en pool. En pool, jeg ikke hoppede i; hvilket man jo godt kan fortryde. Men som du kan se havde jeg solen lige i masken, og som du kan se, nyder jeg det. Jeg var på arbejde i Sverige, hvilket ikke kaldte på jakkesæt hele tiden, men havde det gjort det, havde det faktisk også været helt ok. For dette jakkesæt er det perfekte til arbejdsdage i sommervarmen – det er i bomuld og hør , og det krøller ikke i samme sekund man har taget det på. Det er mørkeblåt og virkeligt lækkert skåret.

Jakkesættet er fra din lokale Kvickly. Ja, det tror man jo ikke, men det er det altså. Det er fra Jackpots sommerkollektion, og de holder simpelthen stilen hele vejen fra for 20 år siden og til nu. Uden at ligne noget der er gået i stå, men simpelthen ved at holde fast i deres brand og i deres DNA, og det synes jeg i denne tid, hvor alle leder efter en ny identitet er SÅ prisværdigt. Kollektionen er i det hele taget brugbar og lækker, i gode kvaliteter og med highlights som sneakers i blondestof, og du kan se det hele her. Og ja, prisen er god.

2016-05-11 10.46.02

Jeg har rullet bukserne op, men de er altså helt lange.

2016-05-11 10.46.44

3 Comments
Previous Post
Next Post