Morgenmad hele dagen

2016-04-22 10.38.27

(Dette indlæg er sponseret af Lahme Kommunikation, fordi jeg har hørt om de her omtalte produkter igennem mit arbejde)

Nogle diners og restauranter i New York serverer morgenmad hele dagen. For ganske ofte, hvis man selv kunne vælge, er det det man har allermest lyst til. Jeg har sådan en dag i dag. Jeg har trukket stikket, arbejder hjemme, og prøver at undgå at skulle ned fra fjerde. Jeg afleverede Elias i morges og kunne næsten ikke kravle op igen: tunge arme, ondt i halsen og feber i øjnene (sådan føles det i hvert fald) og rimelig loaded på selvmedlidenhed.

Min kollega-søster Anne-Sophie introducerede mig for nylig for en ny slags morgenmad (læs: Snack), nemlig Guldklumper. Det er puffede havrekerner med tørrede hindbær og det smager fuldkommen fantastisk. I princippet skal man ikke putte sukker på (host), men hvis man giver sig selv et skud sukker og kernerne et skud sødmælk er det her i virkeligheden en dessert (med andre ord: MORGENMAD HELE DAGEN). De er fuldkorns- og nøglehulsmærkede, og så er de langt ude i familie med Guldkorn, som vi kender dem fra vores barndom – inklusive retro-bamsen Puff på forsiden.

Nå, men skål i Guldklumper, og hav en dejlig torsdag!

2016-04-22 10.35.37

2016-04-22 10.38.23

2016-04-22 10.38.09

8 Comments
Previous Post
Next Post