Første dag i kolonihaven og et pindsvinehotel

I dag var første dag i kolonihaven. Endelig!

Vi er hjemme igen, med kinder der blusser af frisk luft, og unger, der er trætte på den måde, som kun kulde, uldent undertøj og timevis af leg med gode venner kan gøre dem. Jeg er gået i gang med at gøre huset rent (absolut ikke noget jeg holder vanvittigt meget af) – sådan noget med at skure køkkenet og fjerne kilovis af døde edderkopper, støv og vinter. Og så har vi brugt en del timer og en hel del kroner på nogle (ja i flertal) vandør, som havde sluppet hinanden og fatningerne, så der fossede vand i dramatiske mængder ud overalt, hvis vi så meget som lettede på hanen, men det skulle være helt fikset nu. Sammen med ungerne fik vi også tid til at stille dette fine hus op. Bemærk niveauet af camouflage (den stod ungerne for):

2016-03-21 12.13.43

2016-03-21 12.14.18

Det her vidunder er nemlig et såkaldt pindsvinehotel. Vi så pindsvin gå gennem haven sidste år, og nu vil vi gerne være sikre på at de vælger vores have. Derfor har vi anskaffet os et hus til dem. Man stiller det simpelthen bare op, et stille sted, og håber så på at nogen flytter ind i løbet af foråret og sommeren. Jeg er vild med det, og det samme er ungerne og vi føler os ret overbeviste om at vi slår andre gode tilbud, som kolonihaveforeningens haver kan tilbyde.

Du kan klikke dit eget hotel hjem her.

7 Comments
Previous Post
Next Post