Dette var ugen, hvor….

Denne uge er der sket så meget at jeg slet ikke ved, hvor jeg skal begynde. For eksempel med en flyvetur i begyndelsen af ugen, hvor jeg blev så bange, som jeg aldrig har prøvet før. Eller med det første møde i juryen hos Danish Beauty Awards, hvor jeg blev blæst over af viden, nørderi og søde mennesker. Mest af alt har ugen handlet om at vi skulle flytte kontor. Vores lager skulle pakkes ned, og pakkes ud igen, alt skulle skilles ad og flyttes, og samles, og vi er ikke færdige. Men firmaets nye lokaler er fantastiske. Og det samme er mine kollegaer – det har virkeligt været nogle gode, hårde og sjove dage sammen.

Billedet ovenfor er vores entre, set fra den modsatte ende af gangen.

Her skal nogle af mine kollegaer sidde med udsigt til smukke Nyboder.

2016-02-08 17.10.31

Og her var verdens bedste pizza, som vi bestilte, da vi pakkede ned i fredags:

IMG_4194

Ugen bød også på Sofus, klædt ud som dragen Tandløs til Fastelavn. Komplet med vinger og hale. Færdigkøbt, but of course!

IMG_4186

Og på meget tidlige løbeture, med tåge og dis. Jeg missede kun én morgen i sidste uge, pga en tur til Jylland. Det kører altså stadig, og det er jeg så glad for.

IMG_4040-2

6 Comments
Previous Post
Next Post