Dette var ugen, hvor….

Denne uge er der sket så meget at jeg slet ikke ved, hvor jeg skal begynde. For eksempel med en flyvetur i begyndelsen af ugen, hvor jeg blev så bange, som jeg aldrig har prøvet før. Eller med det første møde i juryen hos Danish Beauty Awards, hvor jeg blev blæst over af viden, nørderi og søde mennesker. Mest af alt har ugen handlet om at vi skulle flytte kontor. Vores lager skulle pakkes ned, og pakkes ud igen, alt skulle skilles ad og flyttes, og samles, og vi er ikke færdige. Men firmaets nye lokaler er fantastiske. Og det samme er mine kollegaer – det har virkeligt været nogle gode, hårde og sjove dage sammen.

Billedet ovenfor er vores entre, set fra den modsatte ende af gangen.

Her skal nogle af mine kollegaer sidde med udsigt til smukke Nyboder.

2016-02-08 17.10.31

Og her var verdens bedste pizza, som vi bestilte, da vi pakkede ned i fredags:

IMG_4194

Ugen bød også på Sofus, klædt ud som dragen Tandløs til Fastelavn. Komplet med vinger og hale. Færdigkøbt, but of course!

IMG_4186

Og på meget tidlige løbeture, med tåge og dis. Jeg missede kun én morgen i sidste uge, pga en tur til Jylland. Det kører altså stadig, og det er jeg så glad for.

IMG_4040-2

6 kommentarer

 1. Pææænt morgen-foto over søerne. Jeg foreslår i øvrigt, at du som mode-forbillede supplerer det sporty look med dragemasken, når du dribler rundt i mørket. Hvis Sofus da låner ud.
  Så er jeg sikker på, en tur i tåge og dis bliver SÅ meget sjovere end ellers – også fremadrettet. Trenden kunne jo hedde “spot en løbermor”, for det er formentlig dem, der har et lager at tage af fra børneværelset.

  – Anne.
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

 2. Vildt sej med løbeturene. Jeg har endelig erkendt, at jeg aldrig kommer til at elske det. Til gengæld har jeg genopdaget min kærlighed til yoga. Hvad skete der på flyveturen? Ja, jeg går og samler mod og googler informationer om flyvemaskiner op til en to-ugers arbejdstur til USA om to uger. Jeg er ikke vild med at flyve, selvom jeg flyver nogle gange hvert eneste år. Måske kan jeg låne Sofus gear. Er sikker på at dragemasken giver mod. Men er nu ikke sikker på, at de hysteriske sikkerhedsfolk i USA kan se nødvendigheden af drageudstyr……
  Kh

 3. Så sejt at du holder fast i løbeturene! Jeg har indført en søndags løbetur, men skal altså igang i løbet af ugen også..
  Og tillykke med nyboder! Har selv siddet på kontor i Hammerensgade ved nyboder, og det var altså et dejligt kvarter.

 4. Kære Anne – tjek min insta.

  Kære CM – her er så skønt! Og tak – jeg gør mig virkeligt umage. KH J

  Kære BITTEN! Du er tilbage! Hold da op hvor har jeg savnet dig! Jeg uddyber flyveturene asap.

  Tak Mor-monster!
  KH
  J

 5. Hej Julia,
  Jeg har været presset. Men er på vej tilbage, nu med overskud til at følge blog. 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *