Sol & Børn: Superheltedragter på stranden

Selvom vejret her ikke lige frem fordrer indkøb af gear til solbeskyttelse, så vil jeg alligevel lige dele dette med jer. Første gang vi skulle til Thailand var for et par år siden, hvor gode venner i sidste øjeblik sagde: “Husk UVtøj til ungerne”. Jeg havde aldrig hørt om det, men siden har jeg købt det hver sæson, også selvom vi ikke skulle på de vilde ture. Jeg er selv vokset op med at man skulle skoldes før man kunne blive brun (min mor var overbevist) og med at ens skuldre skulle være så røde og flossede at jeg ikke kunne sove om natten, så var man på en eller anden måde immun over for solen. Faktisk blev jeg sendt i solcenter som barn, for at modne huden til solen (…). (Og ræk lige hånden i vejret hvis dine forældre også røg smøger i bilen…)

Men UVtøj er totalt genialt til ungerne. Det beskytter dem mod solskoldning, men også forældrene mod skrigekramper over solcreme. De skal naturligvis stadig have i ansigtet og på de dele af kroppen der ikke er dækket af UVtøjet, men helt ærligt, det er så meget nemmere.

Inden vi skulle afsted denne gang havde jeg shoppet løs i Solbutikken, hvor de har et kæmpe udvalg. Her kører de også tit et gedigent udsalg, hvor man kan få nogle rigtigt fine ting. Denne tee købte jeg til Elias, og han havde ikke andet på i 14 dage. Svømmebrillerne fandt jeg også til ham på webshoppen. For to år siden købte jeg dragten med vikingen på til Elias (se længere nede), og den kan Sofus passe nu. Sofus mener det får ham til at ligne en superhelt, og jeg kan kun være enig; han ville også meget nødigt have andet på. Det smarte er at det tørre hurtigt, beskytter og i øvrigt fungerer perfekt som svømmedragt og badetøj også. Og ungerne blev ikke så meget som røde på trods af at de lå eller sad i vandkanten hele (!) dagen.

2015-12-31 06.00.16

2015-12-31 06.01.09

Skærmbillede 2016-01-06 kl. 21.28.44

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *