Julegavetips: SkønhedsGaven til Veninden

Jeg har vist sagt det et par gange, men der er grunde nok i verden i år til at vise kærlighed og omsorg og gå lidt amok i jul. Igen i år kan man finde fine, skønne gaver på hylderne i Magasin og matas, og selvom jeg  nogle gange mest af alt får lyst til at købe det hele (til mig) selv, vil jeg dele et par julefristelser med dig. (Og nej indlægget er ikke sponseret, ej heller er det del af en affiliateaftale).

1597-s50-natur1-mil-2291491_1024

Matas Natur kropspleje – lugter måske lidt af en fornuftig gave, men Matas Naturserie er et kæmpehit: produkterne er lækre men samtidig svanemærkede og baseret på naturlige og økologiske ingredienser og serveret pænt  i fin æske. Du kan netshoppe den her.
AB-FINISHING-TREATMENT-2300584_500

Rahua er luksusforkælelse til håret, og denne kur er til din veninde, som klager over at hendes hår er for tyndt og at hun taber det. Altså: Du giver hende løsningen på problemet i julegave.  Den er helt økologisk med eksotisk ungurahua-olie, der gør håret blødt og føjeligt og reparerer tørt hår. Den her er en Finishing Treatment skal i efter hårvask og ikke skylles ud igen. Her er Rahuas forhandlerliste, og hvis du bor for langt væk er jeg sikker på nogen gerne vil sende den til dig.

Nasengold-S-1787550_500

Hvis din veninde skal skamforkæles – eller du selv skal – så prøv med denne parfume. Nasengold #S er til din veninde, der er hippere end hip, og orienteret mod nicher. Hende der nægter at dufte af det samme som andre. Den vandt Danish Beauty Awards pris for  årets nicheduft sidste år. Den fås her.

 

150724-m2-xmas-bundle-high-res-cmyk-2282306_500

M2 Beauté Lash Serum i juleæske

Dette er uden tvivl den førende vippeserum på markedet og alle siger at den virker! Igen en af den slags gaver, der løser et problem, men som samtidig også forkæler. I anledning af højtiden fås den nu i en smuk, smuk æske med en ekstra lille gave – nemlig en porcelænsskål, der kan bruges til at lægge ringe, ørenringe og dimser i. Du kan få den her.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *