Vi (Lahme Kommunikation) søger en praktikant

Herunder finder du vores beskrivelse af, hvad vi leder efter i en praktikant. Inden du søger, eller deler det med en du mener kan få glæde af et ophold hos os, skal du være opmærksom på at vi leder efter en, der kan bruge et ophold hos os som del af en uddannelse. Vi leder ikke efter én der “gerne vil arbejde gratis” for at komme ind i kommunikationsbranchen, men efter én der kan bruge et ophold hos os til noget konkret. Derfor tilknytter vi en fast praktikvejleder som sammen med dig har ansvaret for at praktikken bliver præcis så god og givende, som den skal være. Når du er i praktik hos os, bliver du en del af vores hold fra første dag.

Hvis du har spørgsmål sætter vi dig gerne i kontakt med vores nuværende praktikant Sofie, der kan fortælle lidt om hvordan det er at være i praktik hos os, ellers er der kontaktinfo nederst i dette indlæg.

Praktik hos Lahme Kommunikation: Gåpåmod, arbejdsglæde og gode kolleger

 

Hos Lahme Kommunikation søger vi i år 1 praktikant til foråret 2016, der har lyst til at dele vores begejstring for kommerciel kommunikation, kreativ projektstyring og masser af spændende opgaver med os.

 

Lahme Kommunikation er en lille kreativ og familieejet kommunikationsvirksomhed på Østerbro i København. Til dagligt arbejder vi med kampagner, PR, tekstforfatteri og sociale medier. Vi sætter en ære i at være et fleksibelt og handlekraftigt team, der kan arbejde på tværs af medietyper og målgrupper og husker at have det sjovt imens!

Vi kan tilbyde

Varierende opgaver og en afvekslende hverdag

Mulighed for at prøve kræfter med egne opgaver

Opgaver indenfor PR, event management, sociale medier

Plads til faglig kreativitet og idé-udvikling på lige fod med dine kolleger

Søde kolleger der glæder sig til at arbejde sammen med dig

At blive en del af teamet fra dag 1.

Plads til læring. Det betyder også, at vi ikke forventer, at du kan alting på forhånd, men har vilje og gåpåmod til at lære nyt.

 

Vi forventer

At du tager ansvar for dine egne opgaver

At du arbejder omhyggeligt og tillidsfuldt

At du kommer for at lære, og derfor stiller spørgsmål og udfordrer dine kolleger som en del af opgaveløsningen.

At du holder af at være en del af et team, der løfter i flok.

At du holder af arbejde kreativt og kommercielt.

At du er i gang med en relevant videregående uddannelse og kan være hos os i 5-6 måneder.

 

Du får tilknyttet en fast praktikvejleder og vi ønsker at du med opholdet lærer nye ting hver dag! Vi forventer, at du kan arbejde hver dag mellem 9-17.

 

Dit praktiksted bliver Østbanegade 17, kld., 2100 Kbh Ø.

 

Starttidspunktet for din praktikperiode fastsætter vi i fællesskab.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Har du spørgsmål til praktikstillingen eller til os, kan du kontakte kontaktchef Anne-Sophie Lahme på mail annesophie@lahme.dk . Din ansøgning med CV sender du ligeledes til Anne-Sophie. Vi gennemgår indkomne ansøgninger løbende og bestræber os på at besvare alle henvendelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *