Dagens Mest Flæsede Nyhed: En Jane Austen App

Hvis du mangler (endnu én) overspringshandling, eller bare heller aldrig er kommet ud af Jane Austen fasen, der jo som alle ved begynder lige der, hvor Anne fra Grønnebakken slutter, så er der godt nyt. Der findes nemlig en App, som du kan hente gratis i AppStore, som hver eneste dag sender dig et gratis Jane Austen citat, som du så kan glæde dig over lige der, midt i vores højteknologiske verden, hvor du muligvis hverken har en cottage eller en rosenhave, du kan brodere i. Endsige bliver inviteret noget sted hen på hverken puch, the eller klaver i en salon. Søg på Jane Austen app, så er den der.

1 kommentar

  1. Man bliver aldrig træt af Jane Austen, ej heller af Anne fra Grønnebakken. Havde mange og svære overvejelser om hvem jeg helst ville ride ud i solnedgangen med. Den trofaste Gilbert Blythe el mr. Darcy med det skulende blik. Finder fluks flæser og en klædelig kyse frem. Og håber på at nogen snart inviterer mig på the.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.