Et Glimt af Danmark: Premiere i aften kl 2030

I aften kl 2030 har  Et Glimt Af Danmark premiere. Det har været to år undervejs – og det fatter jeg jo ikke – men to års snak og frem og tilbage, før det nu endelig bliver til noget, og jeg håber simpelthen sådan at du muligvis vil synes det er din tid værd. Hvis du vil høre en lille promo for det, så var Mikkel Heideby og jeg i P4 i formiddags for at gætte en by, og tale lidt om programmet. Hvis du følger linket her , finder dagens udsendelse, og begynder ca 20 minutter inde i programmet kan du høre det. I hvert fald: jeg håber at du ser med, og endnu mere krydser jeg fingre for at du kan lide det!

6 kommentarer

 1. Jeg rakk å se programmet deres i kveld.
  Jeg likte det veldig godt. Og jeg gjettet faktisk på Ribe, selv om jeg ikke har vært der. Men jeg har en Dansk venninne her, som kommer derfra, så jeg vet litt om byen. Jeg tror det er Danmarks eldste by, faktisk.
  Så gleder jeg meg til neste uke, for å se hvor dere havner da 🙂

 2. Rigtig godt program. Har faktisk tænkt i nogle tidligere programmer du har medvirket i, at du/i nok lige havde “googlet” de steder i besøgte, inden optagelserne. Dette program virker meget mere autentisk, synes jeg. Glæder mig til hvor i skal hen næste gang.

 3. Hej Julia!

  Jeg så programmet i går og jeg synes virkelig det er godt, du gør dig utroligt godt på skærmen 🙂
  Jeg har dog et spørgsmål som jeg håber du kan svare mig på; du havde en frakke på (jeg er ikke sikker på om det er en frakke eller oversize pullover) med en masse trekanter på og jeg faldt for den straight away, hvor er den fra? 🙂

  – Anne Regitze

 4. Lidt sent, men tak for et godt program. Lige nu ruller 2. udsendelse over skærmen, men jeg må have den til gode, for jeg skylder mig selv at gå tidligt i seng. Et spørgsmål i forlængelse af det ovenfor: Hvad var det for en skøn skjorte, du havde på – altså i 1. udsendelse? Tak, Anne

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.