3 Ting Til En Glimmeronsdag

Glimmeronsdag er noget af det fineste, jeg kan komme i tanke om. Jeg holder af hverdagen, som den er, men den kan alligevel godt gå hen og blive lidt rigelig kold, våd og … hverdagsagtig.

Jeg havde en oplevelse med Elias for et par år siden, hvor Johan havde hentet ham i børnehave flere gange – som i mange flere gange – end jeg havde, bad Elias mig tage mit fineste tøj på og hente ham. Da vi talte om, hvad fint tøj ligesom var for ham, pegede han på alt det der glimter og glitrer i klædeskabet, så jeg hentede ham klædt ud som juletræ. Elias var frygteligt stolt, og det samme var jeg, for der er altså noget helt særligt over at have et barn med en holdning. Også til hvad der er fint. Han er stadig til glimmer, og det samme er jeg, og jeg må indrømme at jeg har svært ved at forstå (bortset fra økonomien i det…), hvorfor disse tre ting ikke allerede bor i mit klædeskab.

Rullekravesweater fra By Malene Birger her.

Halskæde fra Anthropologie her.

Støvler fra Saint Laurent her.

4 Comments
Previous Post
Next Post