Et Projekt, Du Er Nødt Til At Kende

foto-7

På instagram faldt jeg over en profil for et par måneder siden, nemlig Humans Of New York. Den består af nogle meget fantastiske portrætfotografier og små ledsagende, dybt rørende interviews, hvor man får et indblik i et fremmed menneskes liv, hverdag eller omstændigheder. Profilen er fyldt med unge, med gamle, med rige og fattige, med mennesker, der lever bløde, gode liv, og mennesker, der kæmper mod alt det hårde.

Nu er manden bag profilen, Brandon, er nu inviteret på en tur verden rundt med FN, hvor han på samme måde beskriver menneskeskæbner, og giver os et indblik i, hvordan et almindeligt liv ser ud i kulturer som er meget fremmede for os. Én historie, som rørte mig dybt, var en mand som arbejdede som hotelarbejder på et hotel ved Det Døde Hav – her tog han en håndfuld mudder på stranden, for at give den til sin fætter. Det blev han fyret for, fordi hans chef mente at det var tyveri, når hotellet jo kunne sælge det og tjene penge på det.

Du kan følge Brandons projekt på instagram: @humansofnewyork

Eller på blog: Humansofnewyork.com

foto-6

8 Comments
Previous Post
Next Post