Om Børn I Sol (Og Om Superhelte i Dragør)

IMG_3972

IMG_3982

Her er Sofus. Sofus er 2 år og 10 måneder.

Han er pakket godt ind. I solcreme og med soldragt. Jeg er rimelig hysterisk med børnenes hud. Jeg bliver hurtigere forbrændt end du kan nå at sige solfaktor, så ungerne har altid været smurt ind, og ind til videre (7-9-.13), er det lykkedes at undgå min barndoms solskoldninger på deres hud.

Vi var på stranden i lørdags alle fire. Vi opdagede at Dragør og stranden der ligger få minutters køretur fra kolonihaven, og havde en fantastisk dag der.

Ingen af mine børn er begejstrede for at blive smurt ind i solcreme. Til gengæld er de begge ret vilde med at få en soldragt på. En ting er at den ligner en superheltedragt, noget andet er at store dele af kroppen slipper for solcreme, og noget helt tredje er at det er det perfekte, hurtigttørrende badetøj.

Jeg opdagede soldragterne, da vi var i Thailand i vinters og jeg tror ungerne var blevet grillet uden. Dem vi havde med der kunne ikke mere, så jeg hapsede model viking til ungerne inden sommeren.

Her har de enormt udvalg og fantastisk service, og desuden rådgivning, hvis du har brug for det. Butikken har åben året rundt, så hvis du påtænker en vinterferie, findes de også. Råd hermed videregivet.

IMG_3973

IMG_3990

IMG_3997

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *