Til Kamp Mod Fladt Hår

IMG_2579

IMG_2578

Jeg har telthår. Vaskeægte telthår. Sådan noget der står ud fra hovedet som en trekant, hvis ikke vejret makker ret og giver krøllerne den rette mængde fugt, uden at det bliver for tungt. Så mit hår er ret trist, hvis ikke det får hjælp. Jeg skifter meget ofte produkter, for mit hår spiser alt hvad jeg putter i det, men det bliver til gengæld også hurtigt træt af produkterne, hvis jeg bruger de samme igen og igen, så netop derfor er der rimeligt godt flow i sagerne.

Nu har jeg den sidste uges tid brugt John Friedas tørshampoo ved hovedbunden, og den er en af de mest anbefalelsesværdige af slagsen jeg har prøvet. Jeg bruger den i tørt hår, helt inde ved rødderne og puffer lidt op i håret. Det betyder at telt-effekten bliver udlignet, og håret kan falde på en lidt mere flatterende måde rundt om ansigtet.

Anbefaling hermed videregivet.

11 Comments
Previous Post
Next Post