Efteråret – Smuk, Svigefuld & Fuld af Fælder

Det er så pænt, det efterår. Man tror man har lyst til at det skal komme – til at trække den klarere luft helt ned i lungerne.

Og lige nedenunder lurer de.

IMG_1647

Børnefamiliernes efterårsfælder:

Forkølelserne, øjenbetændelserne, den falske strubehoste, omgangssyge, og alt det andet virkeligt klamme, der får vaskemaskiner til at køre i døgndrift.

Vi er hårdt ramt i dag. Jeg skulle ovenikøbet have holdt et kursus i dag, men kan kunne ligge her i sofaen med syge (lidt klamme) unger omkring mig. Hold nu op, hvor er det bare nasty med al den efterårssygdom. Jeg vender mig aldrig til det. Og ungerne: Det er så synd for dem. Så midt i alt det pæne, de smukke solopgange, de fine himmeltegninger og de smukke blade, der falder af trænerne, så er og bliver mit udsyn bestemt af at jeg er mor i en småbørnsfamilie. Og vi er traditionelt hårdt ramt i efteråret.

IMG_1748

 

 

7 Comments
Previous Post
Next Post