Om Kærlighed

IMG_1948

Der er det med den kærlighed, at føler man den, så kan det være uendeligt svært at trække vejret uden dem man elsker.

Det er lørdag og jeg har været på arbejde rundt omkring i Nordjylland siden tirsdag morgen. Jeg har været væk fra ungerne, væk fra Johan. Og når jeg er det, når jeg er væk så længe, så er jeg ind i mellem også lidt længere væk fra mig selv end jeg kan holde ud. Jeg bliver sårbar og føler mig lidt fortabt, også selvom jeg elsker det projekt jeg er på lige nu og arbejde sammen med søde, kloge og dygtige mennesker. Og ja, faktisk også selvom jeg lærer noget nyt hver eneste dag. Så ja, jeg har hjemve, og sidder nu i lufthavnen og glæder mig til at komme hjem.

Johan og jeg har været sammen i snart 13 år.

Jeg har elsket ham hver dag.

I denne uge havde vi bryllupsdag. Jeg blev nødt til at ringe til min veninde i begyndelsen af ugen for lige at få bekræftet datoen, for hverken Johan eller jeg har nogensinde kunnet huske dagen, som vi heller ikke gjorde noget voldsomt stort ud af, den dag, vi blev gift. Da jeg kom ned til morgenmaden på det hotel, vi overnattede på, gik jeg lige forbi en stor buket blomster uden at se den. Og havde jeg set den, havde jeg sådan set heller ikke tænkt, at den var til mig, for blomster er heller ikke på den måde noget jeg er vandt til at blive mødt af, af manden min.

Men de VAR til mig! Og dét ovenikøbet på den første bryllupsdag nogensinde, hvor jeg også har husket datoen. (Jeg sendte Johan en kasse øl…). En af mine kollegaer på projektet tog dette billede af mig, da det gik op for mig. Jeg er stadig lykkelig, over det at vi huskede hinanden lige præcis i år, hvor vi var væk fra hinanden. Det betød meget, og meget mere, end det måske ellers ville have gjort.

IMG_1994

 

10 Comments
Previous Post
Next Post