Om Søvn & Om At Få Den; Og Om Chokolade På Puden

IMG_3404

Jeg har sovet her i nat. Og er vågnet som et andet menneske. Søvn har været et tema i mit liv, siden jeg fik Elias, og Sofus er heller ikke fan af den der søvn. Det er ind i mellem benhårdt, men jeg må sige at jeg har lært at leve med minus på den konto. Kaffe, chokolade, vand, frugt etc får det hele til at løbe rundt, men helt optimalt bliver det aldrig. Jeg har læst et sted, at man ikke kan indhente søvn, og man kan heller ikke sove på forhånd. Det handler om at få sin søvn hver eneste dag (eller allerhelst nat); og er det så ikke helt utroligt at tænke på, HVOR mange vi rent faktisk er i samfundet, som hele tiden sover for lidt? Som hver eneste nat bliver afbrudt fire gange fordi nogen skal tisse, skal have vand, vil snakke, vil vide hvorfor dinoerne uddøde, vil have sut, vil kramme, vil op, vi et eller andet, og som alligevel deltager på fuldt blus i det hele?

Jo længere tid jeg er mor, desto bedre forstår jeg den der med at det kræver en landsby at opfostre et barn – for så er der nogen til at våge, mens man sover. Og måske også nogen til at dele chokolade ud hvis natten alligevel ikke blev god.

IMG_3405

 

 

9 Comments
Previous Post
Next Post