Dullegrej & Det Indre…

IMG_3353

Min personlige tese er at hvis vi bruger lige så megen tid på at pleje ligestillingen som vi gør på at creme os ind / tænke på vores tøj, hår og look, så skal det hele sådan set nok gå. Så mens jeg fordyber mig i Caitlin Moran (som holder foredrag i København den 17. september og mærkeligt og fuldkommen uforståeligt er der stadig billetter – klik her) for femte gang, får I lige her et par af de produkter jeg har brugt hen over sommeren og som i dén grad fortjener en anbefaling:

IMG_3384

Disse to produkter fra Ingredien er mine nye favoritter. Power Boosteren er en slags hårspray som giver hold uden at håret ser fedtet eller tørt ud, og som kan bruges også når håret ikke er nyvasket til at få form og hold i det igen. Jeg bruger det i spidserne og ind til sådan ca midt på håret.

IMG_3385

Extreme Boogie Booster (der findes også en specifikt til krøller som også er fantastisk – se her) giver volumen og fylde til håret – og virker også rigtigt godt til (mine) krøller. Jeg bruger det i vådt hår, inden jeg tørrer det. Det bedste ved Ingredien er naturligvis at det virker, men så er det faktisk både danskproduceret og svanemærket oveni. Hep Hey!

IMG_3386

Og så denne. Som jeg har brugt i ansigtet, på brystet og omkring øjnene hele sommeren. Den giver masser af fugt, gør ikke huden underligt fedtet som mange solcremer gør og har beskyttet så fint, så jeg faktisk – til trods for min køleskabslyse hud – ikke har haft brug for mere. Den har jeg googlet mig frem til her.

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *