Lørdagsmøder, blomster & Hjem til Afrika

foto-360

På grund af modeugen har jeg i dag haft mulighed for at mødes med kunder og folk, vi arbejder sammen med. Superfedt, og virkeligt hyggeligt. (Og hold op et fedt modeforår vi kan glæde os til!) Efter møderne nåede jeg i Torvehallerne for at købe ind til i morgen, hvor vi holder en slags familiemiddag fordi min far returnerer til Sit Afrika, og faktisk ikke kommer hjem før næste sommer. Han er simpelthen væk det meste af et år. Han har lejet sit hus ud, og alt er på plads.

Om ikke andet en god undskyldning for at købe lækkert ind og stille blomster på bordet, og så skal vi lige forklare ungerne, hvornår det er sommer igen, og sørge for at Sofus kan huske min far, når han kommer hjem. Elias har forstået konceptet i Afrika, og planlægger et besøg, men Sofus har ikke prøvet at undvære sin Morfar helt så længe endnu.

foto-358

foto-359

foto-361

0 Comments
Previous Post
Next Post