Gaveregn: Vidunderlig Roman: Jordemoderen fra Hope River

Skærmbillede 2013-08-08 kl. 11.36.39

Elskede du Niceville? Så er denne fantastiske roman lige til dig.

Smid en kommentar her inden søndag aften, og så trækker jeg lod om 3 eksemplarer.

Her er hvad forlaget Cicero skriver om bogen:

Jordemoderen fra Hope River er en roman om livet i et lille samfund i trange tider. Om venskabet mellem sort og hvid. Og om at finde kærligheden igen, når ens hjerte er fyldt med sorg.
USA 1929. Børsen er krakket, og høj såvel som lav kæmper for at få mad på bordet. Men også i trange tider kommer der børn til verden, og jordemoderen Patience Murphy tager ud, selv om de færreste har råd til at betale for hendes ydelser.
Patience selv har haft et hårdt liv. Hun er eftersøgt i to stater, og alle, hun nogensinde har holdt af, er døde og borte. På en lille gård lever hun et stille og nøjsomt liv med hundene Emma og Sasha og koen Moonlight som eneste selskab. Men da den sorte pige Bitsy mister sit job, forbarmer Patience sig og giver hende husly. Et arrangement, der hurtigt viser sig at være alt andet end ufarligt, for ikke alle bryder sig om, at en sort og en hvid kvinde bor sammen som ligemænd.
Patricia Harman har arbejdet tredive år som jordemoder og udgivet to selvbiografier om sine oplevelser med at bringe børn til verden. Jordemoderen fra Hope River er hendes skønlitterære debut. Romanen blev inden udgivelsen i USA solgt til 8 lande.

 

130 Comments
Previous Post
Next Post