Min mail er blevet hacket part 2

OK.

Træk Vejret. Hold nu op for en dag, det har været allerede. Som du måske har læst her tidligere i dag, er min mail i dag blevet hacket. Men den er ikke bare blevet hacket – det viste sig at nogle nigerianske typer har logget på og har sendt mails ud fra min adresse om at jeg var i store problemer i Leeds., og skulle bruge penge.

Da vi fik ændret passwords i morges, var det lykkedes dem at tømme min mail for ALT. Både mails, filer kontakter, ALT.

Derefter begyndte de at sende mails ud fra to forskellige yahoo-adresser, de har oprettet i mit navn:

Julialahme@yahoo.com & julialahme@yahoo.dk.

Så begyndte folk at ringe, maile og sms-e. Det vildeste er at rigtigt mange faktisk ville hjælpe mig, og det er jeg rørt og imponeret over. Jeg har nemlig ært noget meget vigtigt i dag: Hvis jeg en dag skulle tage på en voldsom druktur i fx Leeds, så er der virkeligt mange mennesker, der er klar til at komme og hente mig. Eller bare sende penge, så jeg kunne feste videre. TAK!

 

2 Comments
Previous Post
Next Post