Store & Små Glæder, Hjertevarmere og Kærlighed

Der er de store ting i livet, man glædes over. Som vækker taknemmelighed. At få de børn, man ønsker sig, med den mand man hører til os. Tit er det de helt store ting i livet vi stormer afsted for at komme i mål med: Huset, man ønsker sig, Jobbet. Familien. Men jo mere jeg forstår og jo mere jeg lærer, desto mere går det op for mig at det er de små ting, de små glimt, der giver lykkefølelse og næring til .. ja… sjælen. Så her uden prioritering og uden filter, tre små usammenlignelige glimt af sommerfugle i maven.

foto-345

Det er sommer, og jeg er så heldig at bo på Østerbro i København. Sådan ser en sen sommeraften ud. Så smuk, og den dufter godt. Se hvordan aftensolen spejler sig i vinduerne.

foto-346

Min nye kjole fra udsalget i Paris. Blonder og silke på toppen og jersey i bunden. Og inden du kalder mig overfladisk, så læste jeg en gang en bog af Ranvita La Cour, som slog fast, at der er nogle ting (som i materielle ting), der løfter og varmer hjertet. Hjertevarmere. Og det må man godt stå ved. Den her gør det for mig.

foto-347

Dette foto er af Sofus for et par dage siden. Da vi brugte endnu en feberdag sammen i sofaen med at se Ice Age 3. Sofus har lært at sige Mammut, og han sidder der på kanten af feberen og kalder på mammut og mælk, med et dynebetræk som Johan har sovet med, da han var barn. Samme dag begyndte Sofus at kalde sig selv for Tofu, og ville både kysse og kramme igen og igen. Jeg var så blød og øm at jeg skulle skrabes af gulvet. Kærligheden vokser for hver dag, og tænk at den kan.

 

9 Comments
Previous Post
Next Post