Et eksistentielt spørgsmål

Der er store spørgsmål, og der er de helt små. Dagens overvejelser, er jeg sikker på, nogle mennesker ville mene hører til de bitte små, men nej, her må jeg opponerer, dagens overvejelser er et af de helt store eksistentielle spørgsmål. Det handler nemlig om…

dem her

Skærmbillede 2013-07-01 kl. 10.28.09

(Som du kan finde her)

Versus dem her

image1xl

(Som du kan finde her)

Nej, ikke om dyrt versus billigt, eller om ensfarvet versus striber, men om hæl versus flad sko.

Inden jeg fik Elias var jeg ALTID i høje hæle. Så kom han, og allerede inden han kom var jeg så monumental enorm stor, at det bare ikke spillede i høje hæle, men snarere krævede en flad sko, jeg kunne stikke foden ned i uden at forsøge at bøje mig fremover. Så der røg der helt ærligt lidt på femininiteten. Siden har jeg forsøgt mig med høje hæle på legepladser, og den går sådan set heller ikke. Jeg er begyndt at dyrke de flade sko, med en lejlighedsvis hæl inde over. Det holder, men helt ærligt, de høje er stadig de pæneste, synes jeg.

I en tid, hvor vi forsøger at undgå at være alt for overfladiske, og hvor det jordnære, det hjemmelavede og det med tiden og roen (heldigvis…) er enormt statusgivende, er jeg dog bare nødt til at sige at mit eksistentielle spørgsmål består: Høje hæle og noget med ikke at kunne løbe helt så hurtigt efter en bus, og at have et par flade med i tasken eller flade sko og intet bøvl?

Jeg vælger bøvlet, så tit jeg kan. Hvad vælger du?

UPDATE! (Mandag aften klokken 20)

Vi trænger til ekspertinput, så jeg har netop bedt min lækre veninde og stil-ekspert / makeupekspert Christina Wedel om at give os hendes input til det eksistentielle spørgsmål… Det gør hun i morgen tidlig her på bloggen!

20 Comments
Previous Post
Next Post