Yndlingsdragten

_R5A0692

For et par måneder siden fik jeg taget nye pressebilleder. Det var Line Thit Klein, der tog billederne og Christina Wedel, som ordnede hår og makeup. Line er en vidunderlig fotograf og Christina Wedel er den legendariske Christina Wedel som både er Trinny og Susannah og sig selv med pensler og kamme på én gang. (Du skal huske at besøge Christinas blog – hun ved noget om at klæde sig, noget om makeup og derudover brænder hun for hurtige biler.) Nå, men det var egentligt ikke det jeg ville fortælle dig om, snarere denne buksedragt, jeg har på på billedet. For den er GOD. Den er fra det danske brand Black Swan fashion, som mit lille firma arbejder for (og NEJ dette indlæg er IKKE sponsoreret), og man kan købe den her. Jeg bor allerede i den.

14 Comments
Previous Post
Next Post