Yndlingsdragten

_R5A0692

For et par måneder siden fik jeg taget nye pressebilleder. Det var Line Thit Klein, der tog billederne og Christina Wedel, som ordnede hår og makeup. Line er en vidunderlig fotograf og Christina Wedel er den legendariske Christina Wedel som både er Trinny og Susannah og sig selv med pensler og kamme på én gang. (Du skal huske at besøge Christinas blog – hun ved noget om at klæde sig, noget om makeup og derudover brænder hun for hurtige biler.) Nå, men det var egentligt ikke det jeg ville fortælle dig om, snarere denne buksedragt, jeg har på på billedet. For den er GOD. Den er fra det danske brand Black Swan fashion, som mit lille firma arbejder for (og NEJ dette indlæg er IKKE sponsoreret), og man kan købe den her. Jeg bor allerede i den.

14 kommentarer

 1. Den ser vild behagelig ud – og sp klæder den dig utroligt godt.

  Har selv ikke tage modet til buksedragte endnu, er meget i tvivl om jeg har kroppen til det.

 2. Den er så fed. Jeg har kigget efter en buksedragt – måske jeg har fundet den nu. Men hvor er det dog skønt med dette herlige vejr, nu skal alle nederdelene findes frem! Og jeg må have et par nye sandaler.

 3. Hej Julia 😉
  Læste lige dine ebøger på Lahme især den med blogging 😉 Den er altså god 😉

 4. Hvor ser du bare godt ud, ville ønske jeg havde en skikkelse der kunne bære buksedragter!
  Og JA det er et skønt skønt mærke! Jeg har efterhånden en hel del af deres kjoler, trøjer og tunikaer og jeg ELSKER dem 🙂 🙂 🙂

 5. Julia – du er for lækker i den dragt!!!
  Som en lille service meddelse fra Black Swan, skal vi lige informere om, at der er under 10 tilbage – så skal du være lige så lækker som Julia – så slå til NU 🙂

 6. TAK! I er virkeligt søde. Og den der klæder ALLE. Troede også buksedragter var svære, men den er altså ikke. KH J

 7. Nu er jeg lige streng og spamme – men hvis nogen skulle have den i str.xl, er jeg meget interesseret 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *