Forårseftertænksomhed med spørgsmål til

foto-275

Billederne her er taget klokken 18 i går aftes på en legeplads. For det er endelig endelig endelig blevet forår. Elias og Sofus er sluppet ud, flyverdragten er pakket væk, og man behøver ikke være viklet ind i fjorten lag uld for at komme ud. Jeg kan mærke det helt ind i knoglerne, at denne vinter endelig har sluppet taget. Jeg har ved nærmere eftertanke været absurd dårlig til den i år. Der har simpelthen været for meget sygdom, for lidt søvn, for meget mørke, for meget der skulle kogevaskes, og for korte dage. Måske er jeg dårligere til vinter end jeg har været bevidst om? Måske er jeg en af dem, der bliver vinterblå, for nu hvor lyset igen er fremme, hvor dagene er lettere og længere, føles det hele meget mere levende. Ungerne er sødere, København er smukkere og alt er på en eller andet måde blevet sjovere igen. kan man være vinterblå uden at vide det? Og så bare i stedet være småsur i månedsvis?

foto-276

 

4 Comments
Previous Post
Next Post