Fødselsdag (hvor gæsterne får gaver)

 

På lørdag den 20. er der fødseldag hos Damernes Magasin i Jægersborggade i København. Det er en af mine absolutte yndlingsbutikker, og jeg skal være med til både at fejre butikken og Helle (som har butikken, og som er helt vidunderlig). Ovenikøbet er dette en af de fødselsdage (som jeg aldrig før har hørt om), hvor gæsterne får gaver: Læs med her:

Butikken fylder – år, og for en stund også lidt mere i landskabet. Vi slår nemlig en lille pavillion op på fortorvet og fejrer 2 års fødselsdag. Og du er inviteret med som gæst! Fordi du er en sød og trofast kunde.
Og det er fødselaren der giver gaver i år. Jo såmænd. Vi har fået en håndfuld lækre sager fra Black Swan, Ganni, Pendulum. Stine Ladefoged, Yasamin Zafar, Sneaky Fox og R/H som vi har rystet lidt rundt og fordelt i nogle sassy goodiebags til dig, der køber for 500kr + .
Der bliver serveret noget med brus & alkohol til de store og noget sødt & klistret til de små, så det bliver drønfestligt. Kom og vær med! )

5 Comments
Previous Post
Next Post