Bling & Alexis

tumblr_llnub1vMp41qh1uq9o1_400

jeg er vild med Alexis. Jeg har faktisk ikke set serien (og det skal jeg), men den der måde at være over the top feminin på OG drysse masser af diamanter ud over, synes jeg er alt for cool.Det gør noget for én med glimmer, glitter og det der med at gøre sig lidt umage. Det virker. Og se hvor smuk hun er.

Det er glimmeronsdag på instagram, og i den anledning er jeg er blevet gjort opmærksom på en webshop fyldt med bling og lækkerier. Det er en dansk duo, der har åbnet for glimmerposen. Navnet er Izabel Camille, og du finder dem her.

De to damer kan noget med guld, glimmer og ørenringe – jeg er helt vild med disse to par.

S10132g-blue-øreringe i guld-600-t

S10207g-600-t

Og jeg er sikker på at Alexis ville godkende…

3 Comments
Previous Post
Next Post