Det stopper ikke

Jeg er ikke færdig med at være forelsket i Torvehallerne, og jeg nåede derind sammen med Sofus og Johan i weekenden. Vi fik 35 minutter derinde, og man er tæt på himmelen, på trods af meget lange køer og ind i mellem så langsom betjening at man rent faktisk KAN nå at gnave sin arm af ved skuderen i ren frustration. Mens jeg stod derinde og nød det, kom jeg til at tænke på at Signe Wenneberg for nylig skrev en fantastisk artikel i Politiken om at vi svigter hinanden ved ikke at brede vores madkulturelle fokus ud i alle dele af samfundet. Klogt.

Og vi ligner hinanden alle os, der står og venter i Torvehallerne.

Med næsen i krydderurterne og hovedet oppe i stenbidderrognen. Og nogle gange tænker jeg at man ud over at være taknemmelig og skal huske at gøre noget. Og gerne noget der rækker ud over os selv.

1 Comment
Previous Post
Next Post