En femårsdag

Elias bliver fem i dag. Jeg forstår det ikke. Fem år? Det er fem år siden jeg troede jeg vidste alt om, hvad det ville sige at være mor, det er fem år siden jeg nærmest gik i koma over hvor svært det var, og fem år siden, det gik op for mig, at jeg skulle lære dette lille væsen at kende. Det øver jeg mig stadig i – at lære ham at kende, at finde ud af hvad han brænder for (for tiden), hvem han er og hvor vi skal følges hen (ud over til ørkenen for at være palæontologer.)

Men fem år? Jeg forstår det ikke.

Her er han. I selvopfundet, hjemmelavet Superhelte-kostume. Helten hedder Clinche – Klodens Beskytter.

Og her er hovedinteressen: Dinoer med dino på.

Og her er den kage, Elias og jeg brugte hele aftenen på, og som vi skal dele ud i børnehaven senere. Nej, der er IKKE sparet på sukker.

12 Comments
Previous Post
Next Post