Kaos og Kærlighed

Ind i mellen er der kaos herhjemme. Eller ikke ind i mellem. De fleste eftermiddage. Der er næser og numser der skal tørres, mad der skal på bordet og opdragelse der skal indføres. Store ting, vi skal tale igennem Elias, Johan og jeg, og små ting vil skal pludre om med Sofus. Legetøj der skal deles med lillebror og plads der skal bevares til storebror. Samtidig er der Johan og mig, som står midt i kaos og også meget gerne vil nå at hilse på hinanden. Dette er ikke brok. Det er hverdag. Og en kendsgerning. Jeg oplever det egentligt ikke som om vi mangler rum eller overskud til hinanden, bare at hverdagsfamilielivet ind i mellem er en orkan af kaos, man byder ind på. Og det er godt og fint, men når klokken er 2120, og begge unger endelig er gået under, og der er the (rødvin) i koppen og roen sænker sig, så tænker jeg over, hvor godt det er at jeg faktisk ikke vidste hvad jeg gik ind til. Stor kærlighed og stort kaos. Det river en midt over ind i mellem.

 

12 Comments
Previous Post
Next Post