En anden slags arbejdsdag

Jeg er på arbejde, selvom det ikke helt ser sådan ud. En af vores kunder er i gang med en stor kampagne; jeg laver interview, indlæg, video etc etc på skydningen, og ind i mellem når jeg at sidde udenfor og nyde hvor smukt her er.

infinitypool og udsigt

 

Stylistens fantastiske smykke. J for hendes søn, Jake. det kunne man godt ønske sig.

6 kommentarer

 1. Hej Julia,
  Smukke billeder – hvor ser det dejligt ud!
  Du fik vel helt tilfældigvis ikke ud af stylisten hvorhenne hun havde dået fremstillet sin smukke halskæde?!? Sådan et vedhæng kunne jeg meget godt tænke mig med et X for vores smukke søn Xander 😉
  Knus Louisa

 2. Du ser altså enormt slank ud Julia. Var der noget med noget livsstilsændring? Skal vi snart høre noget mere om det?

  Vildt fed halskæde, vil ogå godt vide hvordan man får fat i sådan én.

 3. Ja, du ser frisk og sund ud – i modsætning til mig! Men hvad kan man forvente ovenpå 5 timer søvn, og en søn med opkast-syge! F*** hvor ville jeg gerne have befundet mig i 21 graders varme på Tenerife, da drengen for anden gang overbrækker hele sin seng.

  Og ja, virkede den livsstilsændring, og hvad gik den ud på? Er du blevet Ninka fan?????? 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *