Hvad er det nu vi må dele?

Det er januar, og den er mild, og jeg var tidligt ude af døren i morges. Hvis vi følges ad på Instagram, så ved du allerede at min dag begyndte på et spændende fotoshoot, som jeg glæder mig til at vise dig billeder fra om nogle måneder. Jeg er blevet ret vild med instagram – jeg synes det er en superfin måde at følges ad på, og som det sker for mig, hver gang jeg møder et nyt medie, så får det mig til at se andre ting i hverdagen. Da jeg begyndte at blogge gik det op for mig, hvor mange små historier, der findes i den hverdag vi deler, men også hvor skøn en oplevelse det er at få lov til at dele de reflektioner. Og ja, jævnfør nytårstalen og alt det vi taler om her på denne blog, så skal vi passe på ikke at vise et poleret billede af vores hverdag. Det at dele er en fantastisk ting, de at se hverdagen hos andre er inspirerende, men så længe vi både deler op og nedture og tager ansvar for det vi formidler til hinanden er alt vel godt. Så derfor – selvom jeg elsker min hverdag, så savner jeg også feriens mulighed for at nusse dem her (og det er vel også en refleksion, der er værd at dele):

 

1 Comment
Previous Post
Next Post