En lille fiks ting, jeg har lært

Hjemme er Sofus stadig syg, nætterne er korte, dagene lange, og det der med 40 i feber kan man jo nærmest ikke holde ud, og slet ikke når man er en lille kort type med krøller bag ørerne.

Men, jeg har lært et lille trick, som jeg gerne vil dele med dig. Et overlevelsestrick. På mit arbejde har vi nemlig været så heldige at skrive og lave et helt magasin om skønhed. Det ligger lige nu helt gratis i Bilka, og det er fyldt med tips og tricks, tendenser og baggrundsviden om mode og skønhedslir.

I den forbindelse mødte jeg denne her lille ven:

Det er primer, foundation og masser af fugtighed i ét, og jeg er simpelthen så overrasket over hvor godt et produkt det er.- BB Cream er navnet, og de fleste mærker laver én. Den fra Gosh er udemærket og koster ikke en arm (og ja, den fås i Bilka).

Magasinet ser sådan her ud:

Og her et sneak peak ind i magasinet…

8 Comments
Previous Post
Next Post