Vi har glemt en fødselsdag!!!

I går var det 15 år siden begrebet WEBLOG – som senere blev til BLOG – dukkede op. Og det har vi glemt at fejre. (Jeg ved godt der mangler et lys i kagen, men det må vi tænke os til…)

Men tænk, hvad bloggen har betydet? For nærhed, for inspiration, for videndeling, for små og store virksomheder, og for alle der ikke har mulighed for at lade være med at dele ud af alt fra hverdagstanker til storpolitiske overvejelser, henover strikkeopskrifter, kage-guides og kendissladder.

Nogle mener bloggen er ved at dø – at den har udlevet sig selv, fordi vi hellere vil have det hurtige fix her. Jeg tror ikke på det. Jeg tror på det skrevne ord, den levende nærhed, alle jer der læser med, og alle de blogs jeg følger. For få øjeblikke siden, var det at læse med på en blog ikke lig med fordybelse. Det er det nu. Lad os nyde det, og værne om det frie ord og bloggen.

Tillykke til Bloggen og til os.

3 Comments
Previous Post
Next Post