Stjerner og snot

Det er blevet efterår. Vinden er blevet koldere, himmelen højere, og hjemme hos os er sæsonen for forkølede børn begyndt. Sofus har haft en anfald af falsk strubehoste, og jeg lærer aldrig at komme mig over, hvor uhyggeligt lige præcis den form for forkølelseskonsekvens er. Midt i sygdommen mødte jeg en superstjerne, nemlig Camilla Läckberg, som jeg var så heldig at få lov til at interviewe. Eller rettere: At samtale med. Hun var meget stjerneagtig. Helt fin, lille, klog, sjov og meget imødekommende. Hun spiste ikke chokoladen på bordet (Note to self), men signerede bøger på livet løs, og svarede beredvilligt på hvad som helst. Inden samtalen havde forlaget bedt mig om ikke at gå for tæt på privatlivet (det er jo DET der er det spændende), men heldigvis fortalte hun selv løs. For eksempel at hendes mand er Sveriges første Robinsonvinder…

 

2 Comments
Previous Post
Next Post