Inner city eller Villavej

Siden jeg blev gravid med Elias er jeg blevet spurgt om ikke vi skulle sælge lejligheden og flytte til et hus. Børn har nemlig godt af en have. Og det er så dejligt nemt bare at åbne dørene og lukke dem ud i den. Og især drenge har brug for en have. Det er en slags regel, som er vedtaget af Det Store Voksenfællesskab.

I weekenden besøgte vi gode venner som netop har skiftet lejligheden ud med et hus med en dejlig have og en villavej med masser af børn, og naboer med grill. Megamegahyggeligt. Og så dejligt og fint. Men weekenden bød også på besøg i Fælledparkens store soppesø til glæde for både den store og den lille, og at vi hang ud og drak kaffe mens ungerne spiste charterferiemad, og alt var inner-city-idyl.

Jeg tror faktisk hverken det ene eller det andet er bedst for børnene. Jeg tror på, at glade og tilfredse forældre, som er hvor de har lyst til at være, giver tilfredse unger. I hvert fald er det det jeg må krydse fingre for, for jeg flytter ikke.

21 Comments
Previous Post
Next Post