Hverdag igen

Så er hverdagen tilbage i mit liv efter en fantastisk ferie, hvor det for første gang for alvor gik op for mig at voksne og børn faktisk kan slappe af sammen i mange dage uden at nogen skal rasle med noget i fire stive timer for at underholde et barn. Vi var på Bornholm sidste uge med fantastiske venner med jævnaldrende unger, høj sol, lejet sommerhus, kort vej til stranden, is og masser af solcreme. Ungerne (selv Sofus) kunne lege og dimse, og på en eller anden måde var der hele tiden en af os fire voksne med overskud og ekstra hænder.

 

Og på Bornholm var der plads til den særlige glæde, nemlig at kravlesofus kunne æde løs af alle de insekter han orkede. Virkeligt klamt, men han var meget indædt omkring jagten. Her er det vist bark, han har i munden…

Og jeg har (også) brugt (ganske lidt af) ferien på at tænke. Nogle ting er nødt til at være anderledes dette efterår. Der skal mere overskud, mere fest, mere fis og mere af det, der gør det hele lidt sjovere ind i hverdagen. For jeg er vild med hverdagen, den skal passes og plejes med rummelighed og lidt mere fyrværkeri.

 

6 Comments
Previous Post
Next Post