Anbefaling: Sol, sut og shop

Sofus er blevet et flaskebarn, og nu vil jeg ikke starte en religionskrig herude, men blot konstatere at det er han og jeg rigtigt glad for efter otte måneders amning.

Noget andet vi også er meget glade for er Green to Grow-sutteflaskerne som er frie for alt muligt halløj. Dem har jeg ledt højt og vidt og bredt efter og i den forbindelse er jeg stødt på webshoppen Helsemarie. Det er en problematisk velassorteret webshop med masser af lir til hele familien (og makeup, og cremer og dullegrej). Nå men lige efter jeg havde bestilt flaskerne fik jeg en mail fra Johanne om at de var på vej. Johanne som er indehaveren, fortalte at hun gik rundt på lageret og pakkede med baby spændt fast på kroppen. Johanne er nemlig på nogenlunde samme slags barsel som jeg, dvs noget med at gå på arbejde med bebs. Alene derfor giver jeg den op for Johanne og helsemarie. Nå, men derudover har jeg også fået denne flaske fra biksen.

Laveras seriøst lækre solcreme, som både dufter og virker som den skal. Kan virkeligt anbefales. Også fordi den er på spray hvilket gør det let at smøre små mennesker ind der prøver at undgå at blive fedtet til af solcreme.

 

4 kommentarer

  1. Og så kostede det mig endnu engang penge at besøg din blog… neglelak og selvbruner til den gravide krop og kommende fester! Tak for link!.
    Kh. C

  2. Ej, hvor ser den hjemmeside fin ud. Tror, at jeg vil bruge den næste gang, jeg skal købe neglelak og sådan. Har lidt efter en lidt mindre skadelig én af slagsen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *