Fransk-engelsk-jubilee-hovedbeklædning

Du bliver nødt til at se denne video. Ikke kun for det rent tørklædefaglige, men også for den yndige franskmands helt vidunderlige accent. Jeg kan ikke se NOGEN grund til at tale engelsk nogensinde igen uden den accent!!

Grund nummer to til at se den, er at opdage at der faktisk er muligheder i et tørklæde. Især et i silke med Dronning Elisabeths hunde på. Nu ved jeg hvad jeg skal øve mig i mens manden min danser på gaderne til Distortion og det er mig der har hjemmeværns-tjansen…

http://www.youtube.com/watch?v=NeddqIQBo6M&feature=youtu.be&utm_source=ECOS&utm_medium=email&utm_campaign=120530_CorgiBlimey

 

Synes den sidste mulighed er ret interessant. Og lidt kompliceret. Der er indbygget fare for at kneble sig selv undervejs. Men hvad, alt for fashion!

 

3 Comments
Previous Post
Next Post