Terese, Hevea, Torben, Torino og en GAVEREGN

Dette indlæg bliver et af de lange. Af de meget lange. Men fat mod – det slutter nemlig med en gaveregn.

Historien er denne: For ca tusind år siden var jeg til vinter-OL i Torino. Nej, inden du får gode ideer – jeg har ALDRIG spillet curling. Til gengæld var jeg til OL i embeds medfør, og ankom (tadaaaaaa) uden min kuffert med vintertøj, men det er en anden historie. Nå, men til et arrangement, hvor alle stod i vintersjap til knæene var der en meget venlig mand, som hjalp mig med at finde toiletterne. Han hed Torben. Det gør han stadig.

Spring til: Mange år senere, da jeg er så heldig at få lov til at udkomme med den her bog, bliver jeg fotograferet til bagsiden med en sut på den ene finger, som en slags ring. Den sut var sådan en her.

Nå, men kvinden bag Hevea-sutterne er ingen ringere end Torino-Torbens skønne viv Terese. Og det er mig og mine børn, der finansierer deres pensionsordning. For vi har vist nok brugt (et slag på tasken) 50 sutter indenfor de sidste fire-seks måneder. Ud over min dybeste respekt for et af den slags iværksættereventyr, der for alvor sparker røv, så er Terese god til de gode ideer, og nu har hun lanceret endnu en, nemlig en bidering formet som en Panda. Når du køber sådan en til 89 kroner, ryger 10 kroner direkte til Verdens Naturfornden. Sådan en har Sofus (altså en bidering – ikke en naturfond), og han anbefaler den på det varmeste. Du kan vinde en her, hvis du lægger en kommentar inden onsdag aften.

Til dig med savlende unger med tænder på vej.

…..

Og PS:

Knopper og riller. Jeg kan IKKE lade være med liiiige at vise denne detalje. Sorry. Det er sjovt. Det er søndag og jeg er træt.
81 Comments
Previous Post
Next Post