Om at dele

Jeg har arbejdet siden Sofus var 14 dage gammel. De første to uger af mit arbejdsliv med Sofus var Bedste Karen her sammen med os, men da Sofus var 4 uger gammel begyndte hans barnepige Mette hos os. Mette er sammen med Sofus og med mig på arbejde hver dag, og når det hele kniber henter og bringer hun Elias i børnehaven. Mette er nøglen til at mit arbejdsliv kan fungere, og at jeg kan være sammen med Sofus når jeg også er på arbejde og er sammen med mine dejlige og overbærende kollegaer. Det har været underligt ukompliceret – det med at dele Sofus med Mette. For han er ret heldig, når han sådan kan gå fra arm til arm og fra smil til smil. Jeg føler mig også heldig, fordi jeg faktisk kan få tingene til at hænge sammen (ikke ét ord om søvnmangel, vel). Jeg deler noget af det fineste i mit liv med Mette, og med mine kollegaer på kontoret, nemlig lille Sofus.

Københavns cooleste barnepige - på en tilfrosset Sortedam - i høje hæle.

 

5 Comments
Previous Post
Next Post