Sund & Syg: Update

Jeg skylder en update. Elias er stadig syg. Og simpelthen så sød og krambar (når han ikke kaster op – fåk, jeg er dårlig til den del af det). Jeg er stadig træt.

Sofus er stadig lækker.

Og i følge sundhedsplejersken (som er så vidunderlig at man har lyst til at bede hende flytte ind) vejer han nu 6,7 kg og er 63 cm lang. Han er fire måneder i over morgen, og sund og glad og god til at snakke. Pyha. Der er et eller andet med sundhedsplejerskerne – de skal helst give ens børn det blå stempel og være lige præcist så beroligende, så kaffekoppen ikke ryster i hånden på én, og så man ved at man har nogenlunde fat i et eller andet.

Bortset fra sygdom og sundhedsplejerske, så er i dag en af den slags arbejdsdage, der gør at jeg glæder mig til at komme på kontoret hver dag; alle er på arbejde, der kommer dejlige mennesker ind af døren, kaffen flyder i rigelige mængder og nogen er søde at gå efter en kage. Og nej. Det er ikke den kage, der er billede af, for kagen i dag blev spist inden jeg fik taget billede af den. Den her er fra sidste uge. (Er det ikke mærkeligt, jeg ikke er nede i normal størrelse… tsk).

Kontorbabyen underholder projektlederen…

2 kommentarer

  1. Lækker kage og lækker baby! Synes at det er imponerende at du kan arbejde, med en 4 måneder gammel baby på armen. Respekt.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *