Onsdagsgaveregn

Så er der gaveregn, og denne gang kan vi vinde overskud…

Bogen, der ligger på mit bord, og venter på tid til at blive læst (host host) er: Det er nu eller aldrig af Lisbeth Fruensgaard. Forlaget skriver sådan om bogen:

Det er nu eller aldrig! viser vejen til et familieliv med tid, nærvær, overskud og langt mindre stress hos både børn og voksne. Bogen giver en lang række inspirerende råd og konkrete værktøjer til, hvordan man skaber en hverdag med god balance mellem job, familie og fritid. En hverdag, hvor der er plads til, at alle i familien kan forfølge deres mål og drømme, og hvor der er tid og overskud til at være noget for både sig selv og hinanden. Det er også en hverdag, hvor der leves i overensstemmelse med egne personlige værdier, og hvor den fælles dagsorden sættes af de drømme, mål og værdier, der gør sig gældende for den enkelte familie.

Smid en kommentar her, og Johan trækker lod på fredag!

136 Comments
Previous Post
Next Post